Logo

 
RSS Print

Forma Publishing Group

 

Välkommen! Forma Publishing med tidskrifterna Hus & Hem, Hus & Hem Trädgård, Hälsa, Icakuriren, Kryss & Knåp och Scandinavian Retro ingår nu i Egmont Publishing. 

Forma Publishing Group AB kvarstår som juridisk enhet med organisationsnummer 556279-4940. 

Vill du komma i kontakt med oss så får du gärna ringa på 08-692 01 00. Vår nya besöksadress är Pyramidvägen 7 i Solna och postadress är 16991 Solna.

Våra starka varumärken finns förstås kvar!

Klicka gärna på något av dem här undertill för att läsa mer.

Icakuriren

Icakuriren är Sveriges mest lästa veckomagasin, och varje vecka bjuder den läsarna på aktuell läsning och inspiration. I Icakuriren hittar du porträtt på intressanta människor, korsord, reportage och kulturtips.


Hus & Hem

Hus & Hem är Sveriges mest älskade hus- och inredningstidning. I över 25 år har vi tagit ett totalgrepp på huslivet - från staketet i trädgården till takpannorna på villan.

Hus & Hem Trädgård 

Hus & Hem Trädgård är hela Sveriges trädgårdstidning, med de bästa trädgårdarna från norr till söder.  Vi vill inspirera alla till att odla och plantera – både med barnen, i kökslandet eller på balkongen.


Hälsa

Hälsa är den naturliga hälsotidningen som står för kunskap och inspiration och alltid är trovärdig, nyfiken och insatt i den senaste forskningen och de nya rönen som rör hälsa. 


Scandinavian Retro

Scandinavian Retro tidning för alla som är intresserade av 1900-talets inredning och design. Här kan du läsa om möbler, porslin, textil, keramik, lampor, leksaker, mode, glas mm.


Kryss & Knåp 

Kryss & Knåp är den kompletta korsordstidningen med en blandning av lätta och svåra bildkryss, klassiska korsord, krypton, sudoku och allmänbildande frågekryss.

Är du annonsör?

Om du är annonsör och vill lämna annonsmaterial så kan du göra det via denna länk.